Centerlejr 2019

 

Spejderklinten byder i år velkommen til en sjov og spændende centerlejr i uge 27.

 

I udviklingen og planlægningen af vores aktiviteter udnytter vi selvfølgelig fuldt ud, at vi har et stort og varieret naturområde som ligger helt ned til vandet. Aktiviteterne bærer præg af, at vi tænker de klassiske spejderaktiviteter lidt nyt, så det bliver både sjovt og spændende samtidig med, at man kan bruge og udvikle sine klassiske spejderfærdigheder.

I år byder vi på flere aktiviteter både PÅ og I vandet.
Der bliver træklatring (også når mørket falder på), vi laver den store bål-bagedyst, cook-along på trangia for alle aldersgrupper, krea-aktiviteter der kan tages med ned i egen lejr, udflugt til Hjerl Hede og pigespejdernes INGRID-lejr, løb, hike, lege og meget andet.

Centerlejren er selvfølgelig for spejdere fra alle korps og vi har fokus på, at der er noget for alle aldre, -også både de yngste og de voksne. Altså også for smutter/ulve/minier og 16+. Hvis de yngste spejdere ikke skal deltage hele ugen, bliver programmet så vi anbefaler, at de deltager fra onsdag og frem.

Prisen bliver ca. 470,- pr. pers. ekskl. mad og udflugter (66,- pr. døgn hvis man ikke deltager hele ugen). Der er køleskabsplads til alle og maden bestilles løbende på lejren. Det er en fordel at have et betalingskort med til gruppen.

Forhåndstilmeldingen er åben frem til 15.03.2019
https://pigespejder.dk/events/centerlejr-paa-spejderklinten/?fbclid=IwAR0phpgEEAKpyHZ23j3XywYroIlTSXPECo39_utEd0xsZFIvkozJqfoHobM

Endelig tilmelding er senest den 1. juni 2019

Har du spørgsmål? Så skriv endelig til os på Spejderklinten@pigespejder.dkNår Spejderklinten eller De grønne pigespejdere arrangerer lejre, bliver de annonceret her, ligesom du også kan se billeder fra tidligere lejre her. Du kan også følge os på Facebook, så får du besked, så snart der er nye arrangementer på Spejderklinten.