Top banner

Læs mere om Spejderklinten her.


Spejderklinten tilhører De grønne pigespejdere. Centeret ligger i et naturskønt område med både skov og strand, som giver nogle fantastiske muligheder for en lang række aktiviteter. Spejderklinten er især meget velegnet til lejrskoler, lejre og større arrangementer.

På den 13 hektarer store grund findes der et stabshus, toiletbygninger, lagerbygning, udekøkken og madpakkehus. Derudover er der to store marker, der kan bruges til overnatning og/eller aktiviteter.

Spejderklinten ligger helt ned til Limfjorden, hvor der er adgang til en meget børnevenlig strand, som er særlig velegnet til forskellige sjove vandaktiviteter, som f.eks. at sejle på tømmerflåder eller i kanoer.

I skoven er der rig mulighed for f.eks. træklatring, sjov i trætoppene eller forhindringsbane. Udekøkkenet kan f.eks. bruges til Friluftsgourmet, Cook Along - se, om du kan følge med kokken og lave samme ret eller Den store bagedyst på bål. Mulighederne er mange.

Vil du vide mere om spejderklinten er du velkommen til at kontakte De grønne pigespejdere på tlf. +45 3312 9538 eller på [email protected]